5 Mart 2009 Perşembe

Laura Mercier Eye Base

Far bazı olarak MAC'in Hush rengi CCB'sini kullanıyordum ama adamakıllı bir far bazına ihtiyacım vardı. Bu indirim hengamesinde Laura Mercier'in de %30 indirime dahil olduğunu görünce far bazını denemeye karar verdim.

Ürünün kullanımı çok kolay aynı concealer gibi ucu fırçalı ve bir iki pıt yapınca yeterli ürün geliyor. Kıvamı yoğun ve çabuk kuruyor. İlk defa dün kullandım, göz kapağımda farın birikmesini engelledi ama sürülen farın renginin belirginleşmesi konusunda pek bir farklılık göremedim.
Hani bazı forum ve bloglarda bazlı ve bazsız swatchlar vardır ya ben böyle bir fark yaşamadım. Ancak yine de ufak bir swatch denemesi yapıp paylaşacağım bu akşam.

Bugüne kadar baz olarak Art Deco ve CCB kullandığım için performans açısından karşılaştırma yapmam gerekirse Art Deco'nun ürününe göre daha çabuk kuruyan ve daha kolay sürülen bir ürün. CCB ise aslında baz olmadığından bu karşılaştırmaya dahil bile etmiyorum.

Neticede topaklanma,dağılma sorunu yaşamak istemiyorsanız bu ürün ihtiyacınızı karşılar. Ben farımı sürdüğümde ışıltısı varsa o ışıltıyı layıkıyla tansıtacak, rengini ambalajındaki gibi canlandıracak bir baz hayal ettiğimden bu konuda pek umduğumu bulamadım. 5 üzerinden en fazla 3 puanı hakediyor.

2 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Göz farında UDPP (Urban Decay Primer Potion)'ı tek geçiyorum.Ama Türkiyede olmaması dezavantajı,Too Faced'in
Shadow Insurance ı da burda olması açısından
UDPP yerine geçebilir tam olmasa da.

C-belll dedi ki...

Aslında bloğunda bahsettiğinden beri UDPP de aklımda ancak türkiye'de olmaması çok kötü. En kısa zamanda internet yoluyla onu da alıp deneyeceğim ebvatacım.