4 Mart 2009 Çarşamba

NARS Alışverişim

NARS'ın Türkiye distribütörünün el değiştirmesi nedeniyle İstanbul Harvey Nichols mağazasında tüm ürünlerinde %30 indirim olduğunu öğrenince pazartesi öğle yemeği tatilinde soluğu orada aldım. Gerçekten de istisnasız tüm ürünlerde %30 indirimi duyunca uzun süredir almak istediği ama ertelediğim ürünlere kavuşmuş oldum.
Bununla yetinmeyip dün öğle yemeği tatili ve akşam olmak üzere iki seans daha düzenledim:=)
veee uzun süre gözümü doyuracak kadar NARS almış oldum. Bir kere bu markaya diyecek hiç bir olumsuz söz bulamıyorum. far ve allıklarına bayılıyorum. Glosslarının kokusu biraz daha güzel olabilirdi ama renk skalası beni benden alıyor o ayrııııııı

Gelelim aldıklarıma;


Ürünler hakkında fikir sahibi olabilmeniz açısından da tek tek fotoğraflayarak naçizane yorumlamaya çalıştım;

Cactus Flower Cream Blush; Bu allığı NARS standına ne zaman gitsem almak ile almamak arasında kalıyordum. Bir yandan kırmızı tonlu allık hastasıyım bir yandan da renginin yoğunluğu nedeniyle kullanamam diye korkuyordum. Sevgili blog arkadaşım Caramel de kullanıp memnun kaldığını yazınca hiç düşünmeden aldım. Altın ışıltılı mercan rengi. Sürdüğünüz yoğunluğa göre rengi açık pembeden kırmızıya doğru gider. Yapısı krem fakat sürüldüğünde pudramsı bir hal alıyor.



Sin Blush; Bu allık da denemek isteyip rengini soluk bulduğum bu nedenle hep kararsız kaldığım bir allıktı. Dün öğlen iş arkadaşlarımdan birine aldık önce sürüldükten sonraki içindeki altın ışıltılar öyle güzel bir hal adlı ki akşam gidip hemen kendime de alıverdim ve bu zamana kadar almadığım için de kendime kızdım.



Luster Blush; Altın ışıltılı kayısı rengi. Bildiğiniz kayısı:) Mac severler Red She Said koleksiyonundaki Enough Said'e veya gelecek olan Hello Kitty koleksiyonundaki Fun&Games'e benzediğini hemen görebilirler. Ben yoğun göz makyajı yaptığım zamanlar nude bir görüntü için MAC'in Trace Gold isimli hafif bronz allığını kullanıyordum. Luster bu ihtiyacım için çok istediğim bir allıktı tabii bu da ışıltılı familyadan:)



Habanera Duo Eyeshadow; Bu farın koyu kısmındaki ışıltıya hayranım. Gümüş ışıltılı mürdüm ve buz mavisi ikilisi. Adriana'nın gözlerindeki o saydam buz mavisi rengine çok yakın burdan duyurulur:)



Sugarland Dou Eyeshadow; Tam bir ışıltı manyağı olarak mat bir ürün almam imkansız bu far da harika ışıltılı iki renkten oluşuyor. Farı elinize ilk aldığınızda basit bir altın/pembe ikilisi gibi görünsede denediğimizde renklerin farklılığı ortaya çıkıyor. Altın tarafının ışıltısı oldukça fazla ve göz pınarına kullandığımda harika bir aydınlık verdi. Pembe tarafı ise sürüldüğünde lila-pembe yanar döner bir renk veriyor. Tam bir bahar rengi...



Night Clubbing Eyeshadow; Bu far NARS'ın bol ışıltılı ve glitterlı Night serisinin en çok ilgi çeken rengi. Aslında siyah ama içindeki ışıltı ve glitterlar onu siyahtan çok yeşile döndürüyor. Ben eyeliner olarak kullanmak için aldım. Bu serinin iki renginde daha gözüm var onları da alınca paylaşacağım burdan elbet.



Sabrina Lip Balm; NARS'ın joker ürünlerinden biri daha...uçuk pembe rengiyle her gün kulanılabilecek bakım yapan dudak balmı. Dudakları her daim kuru olan benim bile dudağımı yumuşatıp çizgilerini doldurdu.SPF 20 olması da cabası



Honollulu Honey ve Roman Holiday Lipstick; Honollulu Honey tam bir nude renk. Simsiz, saydam hafif şeftalimsi joker bir renk. Roman Holiday ise harika bir pembe. Bu da simsiz ve saydam. Benim gibi koyu renk kullanamayan bayanlar için harika orta pembelikte bir ruj.



Pussy Galore, Rebel Yell ve Schiap Nail Polish; Pussy Galore opal pembe. Hafif ve doğal bir renk en çok bunu beğendim ben. Rebel Yell kırmızıya dönük çok çok koyu bir kiremit rengi. Sitesinde "Dusty Pomegranate" diye tanımlanmış kış için harika bir seçenek. Schiap ise daha önce Estte Lauder'de vurulup aldığım ve çok severek kullandığım fuşya pembe rengi. Görür görmez vuruldum ve aldım. Sürmek için Güneşin gelmesini dört gözle bekliyorum:)
NARS'ın ojelerini ilk defa aldım ve denedim. Tek katta bir istenen kapatıcılığı sağlıyor özellikle koyu renklerde dalgalanma yapmıyor. Pussy Galore'nin ellerimde ikinci günü ve herhangi bir aşınma, silinme falan olmadı.



Moon Flett ve Chihuahua Lipgloss; Moon Fleet glossu ikinci alışım. Şeffaf bol altın ışıltılı bir lipgloss. Her renk rujun üstüne uygulayabiliyorum. Ben en çok kahve-bronz tonlarda makyaj yaptığımda kullanıyorum. Memnun olduğum için ikinci kez aldım. İsmini bir türlü düzgün telaffuz edemediğim bu garip isimli Chihuahua lipgloss ise simsiz, saydam her markada bulunabilecek bir pembe. Bir çok forumda swatchlarını görüp beğendiğim için ve Sin allığımla kullanmak için tercih ettim ikisi harika bir ikili oldular benim gözümde. Aman aman bulunamayacak bir renk olmadığı için ilk denemeniz ise NARS'ın başka joker renklerine bakabilirsiniz.



Maldives-Riviera Multiples; Benim en kötü huyum; beğendiğim bir ürün varsa ve bir kaç rengini birden beğenmişsem aralarında seçim yapamam, yapsam bile gece diğer renkleri rüyalarıma girer ve ertesi gün gidip onları da alırım:) bu huyumdan dolayı Dou Multiple'ları görünce acayip sevinmiştim. Hoş onlar arasında da seçim yapmak zor oldu ama Nars Yetkilisi Burcu (buradan kendisine kocaman öpücükler gönderiyorum)sayesinde bir tanesinde karar kılabildim:) Maldives-Riviera ikilisinin Maldives kısmı aydınlatıcı kısmı. Meşhur Coppacabana'nın biraz daha koyusu. Şampanya desem doğru tanımlamış olurum sanırım. Riviera ise tatlı mı tatlı hafif bir pembe. Maldives'i göz,şakak hatta tüm yüzümüzde aydınlatıcı olarak kullanabilrken Riviera'yı da yanakta allık gibi ve dudakta ruj gibi kullanabiliyoruz.



İşte hepsi bu kadarrrrrrrr. Efenim bir sonraki NARS çıkartmamda görüşmek üzere sevgiler, saygılarrrrrr

Ek: Dün akşam o kadar çok şey yazıp resim eklemişim ki cilt bakımı ürünlerimi yazmayı unutmuşum:)
NARS'tan ilk defa cilt bakımı ürünü aldım. Gentle Cream cleanser,Hydrating Freshening lotion ve Eye Makeup Remover.
Temizleme kremi harika bir şey. Islak yüzüme azıcık bir miktar alıp köpürttüm ve temizledim. Toniğin ise sürdükten sonra yüzüme verdiği yumuşaklık hissi çok hoşuma gitti. Benim cildim hem kuru hem hassas. Bir de bu aralar solaryuma başladığım için iyice kuruma oluyor. Temizleme konusunda yıpratmadan temizleyecek ve kurutmayacak ürün istediğim için ilk önce aldığım Balancing serisi ile bu seriyi değiştirdim çünkü bu aralar yüzümde dengelenecek gram yağ bulunmamakta. Göz makyajı temizleyicisini ise henüz kullanmadım. Elimde yeteri kadar Bifacil var bitince kullanacağım. Gelecek alışverişimde sırada gece kullanımı için Lightening Cream ile Essential Vitamin Serum var. Onları da deneyip memnun kalırsam cilt bakımımı da NARS'tan almaya başlayacağım

19 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Aman Yarabbi demek istiyorum bir kez daha! Bunlar ne kadar şahanedir öyle! Canımı çektirdin resmen. Bakmayim bakmayim diyordum Nars'a, şimdi el mahkum bakıcam kaçışı yok.. :)
Bir de Chihuahua okuması hiç zor olur mu C-bellcim yaa.. Şivava diye okunuyor ;) Benim köpeciğimin cinsi olur da kendisi, iyi biliyorum o yüzden :)))
Ayrıca Moon Fleet favori glosslarımdandır, bende de var zaten. Cactus Flower tam benlik bir renkmiş çok severim bu tarz renkleri. Son olarak, aldığın 3 Duoya da bittim! İsimleri kaydedip bakmalıyım ;)
Güle güle kullan hepsini. Makyaj fotoları da isteriz ama ;) :*

ebvatathemua dedi ki...

Canım hepsi birbirinden güzel,
ama Night Clubbing Eyeshadow a bir başka takıldı gözüm.Ona bakmam lazım haftasonu.Tekrar güle güle kullan diyorum:*

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Cbelllecim forumda dediğim gibi ufak çapta bir nars standı almışsın kendine :P çooook beğendim hepsini, çok zevklisin canım :) honollulu ruj ise resimden bana çıkma teklif etti sanırım kabul edicem :Ppp

Adsız dedi ki...

Resmen ağzımın suyu aktı, güzel günlerde kullan. Bana öyle uzak ki Harvey, gidip bakamıyorum, çok özeniyorum :(

serrose dedi ki...

wawwwwww
can cekti vallah
ojelerin de super
sevgiler

C-belll dedi ki...

çok çok teşekkür ederim kızlar. Gerçekten konu NARS olunca akan sular duruyor bende:)İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun canlarım. Sevgiler

Adsız dedi ki...

canim dukkan bosalmis sayende:))))))))harika seyler almissin yine,hepsi birbirinden guzel.cactus flower ne hos renkmis oyle yaa.birde chihuahua lipglossu cok begendim.hepsi hayirli ugurlu olsun canim

C-belll dedi ki...

pradacım çok teşekkür ederim. bak ne olursa olsun bir kaç tane nars edin cnm. pişman olmayacaksın:)

Glam dedi ki...

cnm ojeler hariç hiçbişeyde gözüm kalmadı, ama ojeleri yürütebilirim :D şaka bi yana, hepsi çok güzel görünüyolarr, güle güle kullan :)
Artık benim için Sibel=Nars :D :P

Adsız dedi ki...

evet sibelcim bende glame katiliyorum.sibel=NARS.bi urun almadan once sana sorarim artik canim.ama sizi gordukce kendimi nars fakiri ilan ediyorum buradan.:)))bi tanecik nars alligim var(ANGELIKA)onuda sim yogunlugu nedeni ile gunduz vakti kullanmiyorum.ancak gece kullanabiliyorum.bu ay icinde bana forumda yazmis oldugun alliklari alicam insallah.bakalim onlari kullanmaya kiyabilecek miyim.oyle seker goruntuleri varki,resmen press yapilmis seker yani bana gore:)

Unknown dedi ki...

Sibelcim hepsini güle güle kullan, süper bi alışveriş olmuş! Gece evine biri gelip NARSlarını yürütürse bil ki benim o hehe.

Keşke harvey yakın olsaydı bana;(((

C-belll dedi ki...

kıslar çok tesekkur ederım. hakıkatten kullandıkca kalıtesıne bır kez daha hayran kaldığım, artık her ürününü gozumu kırpmadan alacağım bır marka halıne geldı nars:)
her zaman seve seve her konuda yardımcı olurum canlarım. mucckkssssss:)

Unknown dedi ki...

sen soyleyinca baktım ve sende benim gibi pek cok sey almıssın narstan ama cok guzeller diii miiiii :)))
cok ama cok guzel gunlerde kullan.
bu arada su anda dudagımda Roman holidays + Moon fleet var ve dene derim! harika duruyor. hatta direk resmini cektim combo seklinde koyacagım bloga.
sanırım moon fleetten bende bir tane daha alacagım, harika...
bu arada ortak urunler secmisiz hep :)

C-belll dedi ki...

evet hellocum senin bloğa baktığımda renklerimizin çok benzediğini gördüm:) zaten yaptığın combolar da harika oluyor not ediyorum hep deneyeceğim diye:)

Unknown dedi ki...

tesekkur ederim canımmm, utandımmmm :)))

caramel macchiato dedi ki...

sana inanamıyorum :) senle de ikiz olucaz yakındırrrrrrr :) bayıldımmm fotolara!

C-belll dedi ki...

NARS ikizi olucaz caramelcim:)

K dedi ki...

Güle güle kullan canım Sugarland çok tatlı duruyor rujlar da =) Nars konusunda bir numaralı kaynağım senin blogun oldu =))

C-belll dedi ki...

Teşekkür ederim Kayracımmm:)
yakın zamanda tüm farların swatchlarını da yapacağım fikir olsun diye inşallah yardımcı olur:)