27 Mart 2009 Cuma

NARS Belly Dance

Türkiye'deki NARS indirimi bitince Ebay'a dadandım. Diğer markadalar göre çok fazla ürün olmasa da arada sırada güzel ürünlerle de karşılaşıyorum.
Geçen hafta indirimde bulamadığım, Orgasm'a benzetilen Torrid rengi allığını aldım. Shipping dahil 20$'a geldi.
Dün ise tesadüfen açık arttırmasını kazandığım ve shipping dahil 19$'a gelen Belly Dance isimli Duo geldi.



Makyaja başladığımdan beri krem ve toprak tonları hariç hiç far kullanmıyordum. Son zamanlarda indirim sayesinde NARS'tan aldığım farların bazıları koyu renkti ve bunları kullandığımda aslında ne kadar güzel olduğunu ve smokey yaptığımda gözlerimin değiştiğini gördüm. Belly Dance'i gördüğümde o anki hasisliğime mi denk geldi bilmiyorum alıp sonradan vazgeçmiştim. Eve gittiğimde de bıraktığıma pişman olmuştum. Sonra Harvey'i vitrin düzenlemesi yüzünden kapattılar ve indirimi bitirdiler:( Neyse ki Ebay'da gezinirken rastladım ve kaçırmadım:)



Yeşil tarafı bol ışıltılı ve yumuşacık. Mor-Mürdüm olan taraf ise mat yapısı birazcık daha sert. Birlikte kombinlenince nasıl olur bilmiyorum ama ben ayrı ayrı kullanırım sanırım. Fazla lafa gerek yok aslında sonuçta konuştuğumuz marka NARS :)))))

7 yorum:

SaR dedi ki...

Ay bayıldım o yeşile yaa harika güle güle kullan c-bellcim

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim sar'cım:)

serrose dedi ki...

iyi gunlerde surun guzel duruyor yesili

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim serrose:)ben de yeşil tarafını çok beğendim. eyeliner olarak kullanınca ışıltısı harika duruyor

skyf dedi ki...

C-bellcim belly dance benim ilk aşklarımdan birisi:))) dönüp dolaşıp almayı düşündüğüm mutlak renk:* güle güle kullan canım. zevklerimiz yakın.çok öptüm.

C-belll dedi ki...

ben de cumartesi günü kullandım skyf'cım gerçekten harika renklermiş her ikisi de çok teşekkür ederim.

caramel macchiato dedi ki...

ooooooo çok ciciiiiii :)gule gule kullan canımmm

benım basım cheyenne ıle dertte :S sarısı cok acık duruyor benım gozumde sankı..ya da bana oyle gelıyor :) bır turlu vakıt ayırıp denemeler yapamadım pofff