10 Mart 2009 Salı

NARSSSS Kıymetlimisssssss

Offff offff nolucak benim bu sevdam bilmiyorum bu ay tüm paramı NARS'a gömdüm dersem yanlış söylemiş olmam. Bugün de şirketteki bayanların ısrarı üzerine yeniden Kanyon'a gittim. Millet cayır cayır alır da ben rahat durur muyum hiç. Kaptım gene süper farları geldim. Ama indirim mindirim dinlemem yeni bahar sezonu gelmeden bir daha Kanyon'a gidip de Harvey'e girmek yok.
Mac Hellokitty koleksiyonunu alamayacağım ya:(
İşte kısa günü karı:)





NARS'ın krem farlarının diğer markalardan hiç bir farkı olmadığını daha önce de yazmıştım. Ancak farlardaki ışıltılar krem farla birlikte kullanıldığında çok farklı hale geliyor ve daha canlı oluyor. Bende Pink Panther ikili krem far vardı ve kahve-bej-altın farlarda bunu kullanıyordum. Ancak son günlerde aldığım Lila, Lacivert, Duman girisi gibi farlar için böyle koyu renkli bir krem far aldım.
Her bir far, altına uygulanan krem far ile çok değişik renklere bürünüyor ve ışıltıları ile çeşitleniyor. Tıpkı MAC'in paint pot'ları gibi işlevleri aslında. Bu kadar alışverişten sonra tüm ürünlerim ile denemeler yapıp ayrıntılı olarak onları da paylaşacağım sizlerle.

7 yorum:

Shopaholic dedi ki...

Narskolikcim :) Bu cicilerin de hayırlı olsun canım :)
Stradanın rengi enfes! Başka tanım yok buna! Elsa da çok kullanışlı bir far olur gerçekten güzel seçimler yapmışsın canım. Yalnız krem farla ilgili bir sorum olacak, paint pot gibi sürdükten sonra kuruyup, farın çizgilere dolmasını engelliyor mu bu farlar, yoksa kısa sürede dağılan bildiğimiz krem farlar gibi mi canım?

ebvatathemua dedi ki...

Cbellcimm,gene harika seçimler yapmışın,bayıldım renklere özellikle strada
bambaşkaymış.Güzel günlerde kullan canım:)

C-belll dedi ki...

Shopaholiccim, ebvatacım çok teşekkür ederim cnm.
Shopaholiccim; NARS'ın MUA'ları tüm makyajlarda önce bir kat krem far sonra toz farı sürüyorlar. sonra tekrar krem farı en son toz farı bir kez daha sürüyorlar. işlem iki kere yapıldığı için farlarda bırak toplanma, silinme oolmayıp far bütün gün kalıp gibi kalıyor gözümüzde. Bu nedenle NARS'da göz makyajı için baz yok. Bana yapıları paint pot'lara göre daha yumuşak olduğu için yukarıdaki tekniğe göre yapılmazsa çizgilere dolabilir gibi geliyor. Ama bir kere dene tatlım hakikatten far inanımaz değişiyor krem farla kullanıldığında:)

Shopaholic dedi ki...

Cevabın için çok teşekkürler canım :* Bir gün kendin tek kat kullanarak makyaj yaparsan, gün sonundaki farın durumunu bildirir misin blogunda o zaman canım :) Çok merak ettimm :) :*

C-belll dedi ki...

tabii ki cnm şimdi bol bol aldıklarımı kullanıp sonuçları sizlerle paylaşmaya geldi:)

caramel macchiato dedi ki...

maracaibo da benım de gozum kalmıstı :)

sen de bana döndün iyice heee, üst üste gidip almalar :D

güle güle kullan canım, ıyı kı şirkette tutuyorlar benı şu ara, kanyona ugramaktan korkuyorum zaten :D

C-belll dedi ki...

iyi ki şirkettesin cnm ya ben duramıyorum valla. hala aklımda bir sürü şey kaldı ama bunun sonu yok tabii:)