9 Mart 2009 Pazartesi

NYX ile tanışma

Uzun süreden beri gerek türkçe gerekse yabancı forumlarda NYX ile ilgili pek çok yorum ve swatch görüyordum. Fiyatlarının da oldukça cazip olmasından dolayı kaybedecek bir şey yok deyip buradan bir kaç sipariş verdim. Siparişimde swatchlarını çok görüp beğendiğim renkler arasından lipstick ve lipglosslara ağırlık verdim.
2 Mart'ta verdiğim sipariş 9 Mart'ta eksiksiz olarak elime geçti. Oldukça güzel ve sağlam bir pakette küçük bir hediye ile gönderilmiş.

Önce paketten çıkanlar;



Ayrıntılı olarak fotoladım tabii:)




Ruj ve glossların hepsinin üstüne isimlerini yazdım. Round lipstick ve round lipgloss diye geçiyor. Yapıları inanılmaz güzel ve ambalajlarındaki renkleri vermedeki performansı çok iyi. NYX'in çoğu lipgloss'u simsiz ve saydam. bendeki Baby Pink hariç diğer ikisi simsiz. Tam aradığım gibi. Mutlaka ve mutlaka diğer renklerini de alacağım.

Lipsticklerden ise Indian Pink renginden iki tane istedim. Biri bana diğeri burdan bir arkadaşıma. Elime sürdüğümde "Orgasm allık için tam bir tamamlayıcı" dedim. Özellikle Indian Pink ve Tea Rose'u tavsiye ederim.

Farları ise beğenmedim. İlk başta ışıltılı duran Midnight rengi. Lancome'daki erika'yı andırıyor ancak bunun siyah alttonu var. sürülünce çok toz oluyor. İkincisinin rengi Navy. Bu yaz lacivert ve mora dönen her ton moda olduğu için sipariş verdim ancak mat olduğu için baştan kaybetti. Ben mat farı hiiiçççç mi hiiiçççç sevmem.




İlk fotoda görünen ama ayrı olarak eklemediğim oje ise tatlı mı tatlı bir renk. Adı Peach Glitter. Adından da anlaşılacağı gibi içinde iri glitter'lar var. Yazın tatilde kullanabilirim çünkü işyerinde zor bir seçim benim için. Kalem ise Velvet rengi. Sipariş verirken MAC'in simli kalemlerine benzetmiştim aslında. Işıltılı falan değil sedefli bir bronz rengi çıktı. Yalnız kalemlerinin yumuşaklığı benim hoşuma gitti. Gözümün içine denedim ve yanma falan da yapmadı. İyice deneyip akma yapıp yapmadığını da paylaşacağım alabilecek arkadaşlar için.

Sırada Golden Red, Wild Orchid ve Bronze lipgloss; Thalia, B52 lipstick; Natural ve Gold lip pencil var. Dolar birazcık düşsün onları da isteyeceğim.

6 yorum:

Shopaholic dedi ki...

İnanır mısın şu günlerde yeni NYX siparişlerim için araştırma yapıyorum hangi renk olsun ne alayım fln diye.. :)
Round gloss istiyorum ve Apricot benim de listemde ;) Diğer 2 aldığına ise bakacağım bu sayede canım :)
Far olarak ise bir sonraki siparişlerinde sana trioları öneririm. Renkleri ve yapıları inanılmaz güzel. Teklileri hiç kullanmadım, denemeyi düşünüyordum açıkçası ama emin olamadım yazını okuyunca.. Ama yine de 1-2 rengini denerim sanırım..
Ayrıca Navy benlikmiş söylemesi ayıp :P Bence sen de vaz geçmeden önce bir şans ver ona ;) Onu sürüp üstüne açık renk ışıltılı bir pigment sürsen çok hoş olabilir mesela, veya gözün dış "v" kısmında gölge için kullanabilirsin.
Neyse çok konuştum :) Güle güle kullan Cbellcim darısı benim başıma :P

C-belll dedi ki...

canımmmm çok teşekkür ederim. valla gloss ve lipstick deyince NYX kalbimi kazandı ama navy'e mutlaka bir şansa vereceğim tonu harika çünkü.tavsiyeni dinleyip bu gece deniyorum hemen:) midnight'ı ise burdaki çalışanlardan birine verdim bile fazla veya kullanmadığım ürüne tahammülüm yok. bir de golden red'e bak canım eminim seçimlerinden anladığım kadarıyla beğenirsin. ben alacaktım ama stokta yoktu şimdi gelmiş en kısa sürede onu da alacağım.

ebvatathemua dedi ki...

Canım güle güle kullan.Ben de netten de almaya başlıyayım diyorum ,ama elimdeki ürünleri görünce yok artık daha neler de diyorum.Nolacak bu kozmetik hastalığım benimmm??:))))

Adsız dedi ki...

canim benim hayirli olsun.glosslar ve rujlari cok begendim.bende tekli farlarindan bu ay getirtmeyi dusunuyordum ama madem sen iyi degil dedin o zaman vazgectim bende.iyi bari rujlari ve glosslarindan memnun kalmissin hayatim.ben hala memnunum triolardan.keske iki uc tane daha getirtseymisim yahuu.bari getirtme parasi aradan cikardi.ben cok sevdim bu marlayi kizlar.hem hesapli hemde renkler muthis!

caramel macchiato dedi ki...

beni kışkırtmayın kardeşimmm :) bayıldım vallaaaaaaaa

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim kızlar. valla akşam bayağı bir denedim, kombinler yaptım NYX marka gloss ve rujları şiddetle tavsiye ederim. üstelik 2$... şaka gibi:)
paradacım, shoaholic de trio farları önerdi mutlaka deneyeceğim bir dahaki siparişimde