16 Mart 2009 Pazartesi

Yeni Tasarımlarrr

Uzun süredir elimi eteğimi çekmiştim boncuklarımdan. Bu haftasonmu Cumartesi günü gezimiz mücbir sebeplerden erken bitince soluğu evde boncuklarımın başında aldım:)
Aslında malzemlerimin bulunduğu çalışma odasına henüz sırtımı ağrıtmayacak, şööle iyi ışık alan bir masa ayarlayamadığımdan tüm malzemeleri oturma odasın ataşımak her seferinde zor geliyor. Malzeme deyip geçmeyin; evlenirken annemin geleneksel adetlere bağlı kalarak hazırladığı çeyiz sandığını dolduracak kadar malzemem var.
Özellikle kafamda belli bir model veya malzeme yoksa hepsinin gözümün önünde olması gerekiyor ama odanın ortasında sürekli dağınıklık olmaması için her seferinde taşı-çalış-topla rutini zoruna gidiyor.
Çalışmaya başlarken insaflı davranıp daha önceden başlamış olduğum, yarım kalan takıları tamamlamaya karar verdiğim için sadece gerekli gördüğüm malzemeyi masaya getirdim.








Uzun uzun çalıştım bu sefer. Önce aylardır elimde sürüklenen yaka işlemesini bitirdim. Sonra da nerden aldığımı hatırlamadığım metal dökmeyi vernikli tutkal ile taş işleyerek kolye haline getirdim bir de çok sevdiğim ama çok da meşakkatli olan swarowski örme modelleri yaptım. Canım kuzucum Handanım'a baharı simgeleyen çiçekli bir takım yaptım. Hepsi buradaaaaaaa



















10 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Canım hepsi birbirinden güzelmiş bunların,ellerine zevkine sağlık.Ben hala püsküllü yeşil taşlı kolyeyi bekliyorum bu arada ;)

serrose dedi ki...

superler vallahii
ellerine saglikk

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel muhteşem görünüyorlar. Ellerine sağlık =)

hobigiller dedi ki...

ellerine sağlık çok güzeller.dağınıklık konusunda seni o kadar iyi anlıyorumki.üstelik benim bir çalışma odam bile yok.malzeme taşıması zor geldiğinden işe başlamakta hep zorlanıyorum.

tuguna dedi ki...

soyleyecek soz bulamiyorum ellerine saglik harika olmuslar, bence bunlari satmalisin. cok guzeller.

C-belll dedi ki...

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama satmak için vakit ayırmak veya uğraşmak lazım işlerim o kadar yoğun ki buna hiç vaktim olmaz:(
ebvatacım inan ki hala aklımda o pembe püskül ve yeşil taştan bulmam lazım Bu sefer Marputçular'a giremedim hava yüzünden ama malzemeyi bulur bulmaz söz:)

Glam dedi ki...

Oyoyoyyyyy diyorum yine. Bu ne güzel bir zevktir, ne güzel tasarımlardır. Ellerine, emeğine sağlık cnm, mest oldum :) Hepsini güle güle tak takıştır :)

kkkk dedi ki...

sen bu işin ustası olmuşsun valla hepside harika

C-belll dedi ki...

glamcim,capricecim çok teşekkür ederim. dün akşam da bazı parçalar yaptım onları da birleştirirsem yarın fotolarını koyarım. sevgiler

Adsız dedi ki...

canim ben olsam satmaya kiyamam,.ilerde ne bilyim kizin olur falan belki,bundan guzel hatira mi olur yaa.harika hepsi birbirinden guzel.cbellcim bence sen hic taki alma bile disardan.cunku senin yaptiklarin bence disardakilerden bin kat guzel ve eminim dahada saglamdir.