9 Mart 2009 Pazartesi

Yine NARS Hep NARSSSSS

Bugün öğle yemeğinde şirketteki bayanlarla yeniden bir NARS çıkarması yaptık. Tabii oraya kadar gidince alacağı olmasa bile gözü dönüyor insanın ve hemen kaptım bir iki şey daha.
Bu aralar makyaj malzemesi ağırlıklı gidiyorum ama havalar ısınıp, güneş çıktıkça cilt bakımına ağırlık vermem gerekecek yeniden. Onu daha sonra ayrıntılı olarak paylaşırım.
İşte bugünün ganimetleri:)




9 yorum:

Shopaholic dedi ki...

C-bellcim hiç durmaz mısın sen :) Narskolik diyeceğim sana bundan sonra :) Güzel günlerde kullan cicilerini canım :*

C-belll dedi ki...

Canım benimmm çok teşekkür ederim. valla konu NARS olunca durduramıyorum kendimi:) "Narskolik" eheheh sevdim bu ismi ben ama:)

Glam dedi ki...

sibelcim güle güle kullan hepsinii, artık benimde gözüm dönmeye başladı :)
bu narsları sephoradan mı yoksa harvey nichols'dan mı alıyorsun? Fiyatlar yurtdışıyla kıyaslayınca nasıl? Yada indirim durumları fln?
çok sordum farkettim, çaktırma :D

C-belll dedi ki...

glamcim. nars'ın bu kadar ürününü indirim olmasa hayatta almazdım ama dolar yükselince turt dışı türkiye'den daha pahalı hale geldi indirim falan da yok. Harvey'dreki bu indirim ile NARS'ı en ucuz buradan alabiliyoruz şimdilik. allıklar 40,6 ytl'ye geliyor ki yurt dışında bile 25$ + 7,95 kargo var. hiç kaçırma derim:)

Unknown dedi ki...

çok guzel gunlerde kullan Nars kızı ;)

Adsız dedi ki...

ooooooo gercektende ganimet bunlar canim:)))harika gule gule kullan hepsini.underworldun rengi muthisssss,ve birde gloss orgasm mi orgasm alliklami kullaniyoruz?ben az once bakiniyordum alliklarina yaa bi turlu karar veremedim.sana sormak istedim.simdi ben orgasmi cok begendim allik olarak.ama torrid de cok guzel.ikisi birbirine sanki benziyor gibi.oylemi gercekten hani yakindan gormussundur sen zaten,farkli ise ikisini kesin istiyorum.ama yok, cok benzer bi renk cikiyorsa sence hangisi daha uygun olur bana?
birde orgasm ve super orgasm dan hangisi daha mat canim?cok soru sordum ozurrr

caramel macchiato dedi ki...

yahu bu kadar mı aynı olur seçimlerimiz :)güle güle sür sürüştür canım benim

mitziye bayılıyorum bu arada, çok tatlı bir renk!

orgasmı bılerek almadım cunku benım gloss anlayısıma gore fazla yapış yapış orgasm. diğerleri oyle degıl ama!

tuguna dedi ki...

Sibelcim orgasm gloss dudakta nasil duruyor? Cok mu nude? Kalahari harika gule gule iyi gunlerde kullan.

C-belll dedi ki...

ahhh ahh caramelcim her gittiğimde artık bugün ne alsam diye dolanıyorum standın başında. orgasmı kaç kere alıp bırakmıştım bu sefer alayım dedim:) mitziyi son anda farkettim nasıl güzel ve doğal bir renktir o öyle. kesinlikle devamlı alacağım bir renk benim de:)
pradacım allıklardan orgasm var bende torrid'i ise çok beğeniyordum ben de. orgasm pembe-şeftali bir renk. torrid ise şeftali tonunun daha ağır bastığı coral tonlarında. o da ışıltılı. bence senin tenin esmer olduğu için torrid daha belirgin olur. ancak orgasm da ışıltılarından dolayı her tende farklı duruyor söylemeden geçemiyciğim:) super orgasm ise glitter'lı olanı. günlük kullanım için çok iddialı ve içindeki iri iri glitter'lar dağılmaya dökülmeye çok müsait kesinlikle tavsiye etmem cnm.