12 Ocak 2010 Salı

Dergi Şart!!!


Geçtiğimiz aylarda tam hatırlamıyorum hala var mı ama bir kaç ay üst üste Doğan grubu dergilerinde süper bir reklam vardı. Diyordu ki "Dergi Şart!!!" gazete okunma sayısının bile çok düşük olduğu ülkemizde dergi okuma kültürünü sağlamak amacıyla planlanan bu kampanyadan sonuç aldılar mı bilmem ama her ay başı hatta daha ay bitmeden yeni sayılar gelmiş mi diye raflara saldıran bir dergi sever olarak bende beklenilen etkiyi yarattı:)

Yıllardır her ay düzenli olarak dergi alırım ve alır almaz baktıktan sonra başucuma koyar, gözlerimin kitap okuyamayacak kadar yorgun olduğu akşamlarda yavaş yavaş defalarca okurum.

Instyle, Elle, Süper ve Burda'yı sürekli alırım ama son üç aydır yeni bir dergi daha eklendi aralarına; değişen yüzüyle birlikte TEMPO dergisini çok beğeniyor ve kaçırmadan takip ediyorum. Özel isimler aracılığıyla yapılan celebrity röportajları, güncel özgün haberler, moda, stil, yaşam gibi konulardaki dosyalarıyla ben yeni Tempo'yu çok beğeniyorum. Özellikle Sesbook, Sahne ve Gündem testi çok hoş. Ayrıca Umberto Eco ve Alain de Botton yazıları arşiv niteliğinde oluyor.












1 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen tatlım alıp okumak dokunmak başka