20 Şubat 2009 Cuma

BUNLARI DA İS-Tİ-YO-RUM!!!

Bugün alışveriş krizim tuttu. Uzun süredir almak istediğim ve Wish list'imde bekleyen ayakkabımı sizlerle paylaştıktan sonra istediğim parfümleri de paylaşmak istedim. Özellikle kullananlar veya deneyip yorumlayanlar varsa yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım.
Son zamanlarda iki parfüme kafayı feci şekilde takmış durumdayım. Biri; klasiğini sıkılarak kullandığım ama bu versiyonu ile gönlüme taht kuran Michael Kors Very Pretty, Diğer ise Viktor&Rolf'den Flowerbomb...

Türkiye'de sadece Sevil mağazalarında satışa çıkmış ve "Michael Kors Very Pretty orijinal Michael Kors parfümünün yoğun çiçek notaları ile yeniden yorumlanmış hali. Very Pretty, değişimi seven Michael Kors kadınları için yaratıldı. Yoğun turunçgil notaları kokuya sofistike bir anlam karartken, kokunun kalbinde yatan çiçek notaları feminenliği vurguluyor. Parfümün zengin içeriği lüks ve modernizm arasında bir denge kuruyor." şeklinde tanımlanıyor. Satış fiyatı 50ml 148,50 TL.






Harika bir çiçek kokusu aslında. Oldukça tatlı bir koku bunun nedeni ise seçkin ve nadide bulunan çiçeklerin sadece taç yapraklarından elde edilen esanslardan oluşmuş olması...Gerek şişe tasarımıyla gerekse içerik bakımından buram buram "lüks" kokan bir koku.Türkiye'de şu an sadece Harvey Nichols'de gördüm. fiyatı 50ml için (yanlış hatırlamıyorsam) 180 TL civarıydı.

Ben her ikisini de ayırt edemeyecek derecede çok beğendim ve tatlı koku sevenlerin denemesini şiddetle tavsiye ederim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

flowerbomb gercekten cok kalici ve muthis bi koku.kis icin tercih ediyorum.
aldigim sisesi bittiginde doldurulabilen ozellikte oldugu icin cok pratik.benimde favori kokularimdan biri:))
prada

C-belll dedi ki...

Pradacım hoşgeldin:=)
bence de başdöndürücü bir koku flowerbomb cnm. mutlaka almalıyım mutlaka...

Adsız dedi ki...

artık isteme tatlişkom dünya kadar parfümün var
yazlık koku ne önerirsin
finduk