20 Mayıs 2009 Çarşamba

Değişim

Dün akşam deli gibi takı yapmak istedim. Bana bazen böyle ilham gelir oturup saatlerce hiç bir şeyle ilgilenmeden takı yapmak isterim. Ancak ne boyun sağlığım ne de gözlerim eskisi kadar saatlerce takı yapmama olanak vermiyorrr. Dün akşam da isteğimi gerçekleştirmek için vaktin geç olduğunu görünce basitçe bir şeyler yapmaya karar verdim ve silikon tabancamı elime alıp uzun zamandır modifiye olmayı bekleyen iki babetimi değiştiriverdim.




Bu beyaz ayakkabıları geçen yaz satın almıştım işe gidip gelirken metroda falan rahat olur diye almıştım ama önündeki minik fiyonguyla çok düzdü. Ben de evdeki boncukları üstüne yapıştırdım ve ortaya renkli şirin bir şey çıkmış oldu.


Kahverengi boncuklu babetlerimi geçen sene Beta'dan çok severek almıştım ama maalesef ilk giydiğim gün Cevahir'de bir tekinin boncuğu düşmüş ve her yerde aramama rağmen bulamamıştım. Sonra başka bir şeyler bulup yapıştırırım diye bir köşede bekliyordu. Geçenlerde Eminönü'ne gittiğimde taç falan yaparım diye aldığım renk renk taşları kullanmaya karar verdim. (Bu taşları çok seviyorum her çeşitte her boyda ve şekilde bulmak mümkün. İsteyenler tam adres veremesemde yerini tarif ederim)


Ayakkabının diğer tekindeki boncukları söktüm. Kahverengi bir farbela ile fırfır yaptım ve boncuklardan leopar desenli olanı da ortasına yapıştırıp ayakkabıya monte ettim. ortaya değişik ve farklı bir ayakkabı çıkmış oldu hem de benim giymediğim iki ayakkabım giyilebilir hale gelmiş oldu:)




13 yorum:

masaltadinda dedi ki...

çokk güzel olmuşlarrrr:))

morbulut dedi ki...

çok yeteneklisin ne güzel ayrıca bayadır yazıyorsun ama şimdi yazmak nasip oldu blogun hayırlı olsun :) kahverengi ayakkabını orjinal halinden daha çok sevdim güle güle giy:)

C-belll dedi ki...

Çok teşekkür ederim:) vakit bulsam yapğmak istediğim çok şey var ama haftanın 6 günü çalışınca yaptıklarımdan çok aldıklarım ile bloğumu doldurmak zorunda kalıyorum:)

Unknown dedi ki...

bayıldım desem... ellerine saglık..

Shopaholic dedi ki...

Çok güzel olmuş ikisi dee :) İlk hallerinden kesinlikle çok daha güzel ve sevimli görünüyorlar :)

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Özellikle Kahverengi babetin süsü iyiki düşmüş sen çok daha güzelini yapmışsın çok beğendim...(:

TURGUT DUMAN KUYUMCULUK dedi ki...

kahverengi olana bayıldım =) kesinlikle böyle sade babetler alıp boncuklarla süslemeye devam etmelisin çünkü çok güzel olmuşlar :))

tuguna dedi ki...

Tek kelimeyle bayildim, benim neden hayal gucum son derece kabiz acaba ya:P cok cok guzeller gule gule giy.

Stil Direktoru dedi ki...

Bende sizin oraya geldiğimde yapmıştım anlarsın belki :) Kahverengi olana bayıldım iyiki de kopmuş canım.

C-belll dedi ki...

Ayyy böyle güzel yorumlar alınca nasıol mutlu oluyorum anlatamam. Çok teşekkür ederim bayanlar. Dün akşam da gazımı alamayıp iki taç ve bir sehpa aksesuarı yaptım akşam da onları koyacağım bakalım beğenecek misiniz?
Stil direktörcüm:) ben hatırlayamıyorum nedeni ise hiç kendi kanalımı izleyemiyorum yoğunluktan:( ama çoook merak ediyorum unutmaaaaa

Amethyst dedi ki...

Bence her iki de eskisinden çok daha güzel olmuşGüle güle giy:)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim amethyst'cim. bir iki ayakkabım daha var onlarla ilgili de hain planlarım var kafamda yapar yapmaz paylaşacağım sizlerle:)

Adsız dedi ki...

bunlarda çok cici olmuş.yarışmaya mutlaka bekliyorum.herkez davetlidir. beyazsepetim.blogspot.com