29 Mayıs 2009 Cuma

Elbisem bittiiiiiii

Nihayet pazar günü uzun zaman önce başladığım elbisemi bitirebildim.
Tabii bu iş benim ilk işimdi ve hiç bir şey bilmeyen biri için oldukça bol parçalı ve zor bir model olunca baştan sona babamın nezaretinde bitirebildim. Şimdilik sadece taslak olarak bitti benim için. Makineden son işlemi yapar yapmaz çıkardım ve hemen fotoladım:)


Elbisemin yakası ve bel kısmı için çeşitli fikirlerim var. hafta sonu onları da yapar yapmaz son halini de fotoğraflayacağım elbette.

İşte günün en önemli kısmı: Ben pazar günü oturdum ve babamdan öğrendiğim, dergilerden takip ettiğim kadarıyla bir etek kestim, diktim ve süsledim bile:) İnanamıyorum çünkü bu etek tamamen benim eserim. Evde yalnızken hiç kimseden yardım almadan yaptığım için çok değerli. Tabii eski Burda'lardan modeli çıkarırken çizgiler birbirine karıştı ve 38 beden yerine 36 beden kalıp çıkarmışım. şimdilik biraz dar geliyor :S ama en azından birebir aynı eteği yaptığımı görmek beni çooookkkkk mutlu etti çokkkkkkk:)



Fotoğrafları çekmeden önce hiç ütülemediğim için kırışık çıkmış ama sonuçta tam olarak modelleri belli oluyor işte:) İnşallah kısa sürede başka şeyler de yapar paylaşırım.

5 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Bayıldıııııııım!

caramel macchiato dedi ki...

ahh marifetlim benimmm :))

gercekten bayıldım ben dee...

C-belll dedi ki...

ayyyyy gerçekten mi ya çok mutlu oldum şimdi çoookkkkkkk:)

Amethyst dedi ki...

İkisi de birbirinden güzel.Ellerine sağlık güle güle giy:))

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim Amethystcim:)