12 Mayıs 2009 Salı

Nihayet geldi:)

Yuppiiiiii 15 gün önce sipariş verdiğim Hula Hula bu öğlen itibariyle elime ulaşmış durumda. Yurt dışında pek çok forum ve blogda bu ikilinin aşırı ışıltılı olduğu falan yazılmıştı ama ışıltıları gayet yerinde.
NARS glitterlı ürünleri seviyor yapacak bir şey yok:)Kissandmakeup 'tan yaptım alışverişi. Bu ürünler el değiştirme zamazingosu yüzünden Türkiye'ye bir türlü gelemedi:( ben de fırsat buldukça ilkbahar ve yaz koleksiyonlarından beğendiklerimi bu şekilde tamamlayacağım.




Bi kere efemmm bu ikili benim için harika bir ikili, hem ışıltılı hem uyumlu daha nolsun:)
Bu arada tüm tüm şirket bayanları toplaştık bir kere daha gittik Harvey'e beni durdurabilene aşkolsun tabii..neyse o kadar çok NARS fotosu koydum ki biraz ara verip öyle koyacağım onların fotolarını da:)

8 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

aaaaa olmaz amaaaa merak ettim simdi ne aldığınııııııı :( lutfen lutfen koyyyyyyyy

ben sana yalanını yıyım demıstım di me :)))

gule gule kullan canımm valla bu da cok guzelmış. yakında yurtdısı alısverıslerı ıcın çok başını agrıtıcam senın zaten :) hıc bılgım yok bu konuda cunku...

tuguna dedi ki...

Ayy yasasın yine Nars:) Ama öyle göstermiycem deme sabırsızlıkla bekliyorum ben.

vent dedi ki...

Kiss n make up dan ne kadar zamanda geliyo c-bellcim, bi de sorun yaşadın mı? vent

C-belll dedi ki...

ehehehehe çok sağolun kızlar ya ben zaten dayanamam ki bu akşam vaktim yok ama yarın koyarıjm artıkın fotoları:)
ventcim 15 günde geliyor. zaten paypal dışında ödeme yapamadığın için bir nevi paranı garanti altına da almış oluyorsun. ben bugüne kadar 5 kere alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. caramelcim na zaman istersen seve seve yardımcım olurum cnm. hazır dolar 1.55 civarındayken aldım gitti işte. :)

Unknown dedi ki...

cbellcigi mumkunse koyma canım, senden gorup begeniyorum ve sonra Nars standında onu da istiyorum bana ne bana ne diyen 5 yasında minik sımarık bir kıza donusuyorum :)) sonra kasada birden bire buyuyup hesap kitap yapan bir kıza donusuyorum :))
saka bir yana cok guzel gunlerde kullan yeni ve bilemedigimiz aldıklarını :)))

C-belll dedi ki...

hellocum bu sefer ben de senin benden önce aldığın renklerin bazılarını aldım:) ehueheueheueue bizde bu NARS aşkı olsukça daha çokkk gaza getiririz birbirimizi:) son bir iki şeycik ?! kaldı onları da aliyim fotolayacağım hepsini birden

Adsız dedi ki...

hayirli olsun canim.isiltisi cok guzelmis

C-belll dedi ki...

Teşekkür ederim Pradacımmmm