14 Mayıs 2009 Perşembe

Sevil Kozmetik Nişantaşı %33 İndirimi

Sevil Kozmetik bugün Nişantaşı'nda bir mağaza daha açtı. Diğer mağaza bundan sonra sadece parfüm, yeni mağaza ise cilt bakımı ve kozmetik satacak böylece bugüne kadar Sevil'de olmayan yeni markalara da genişçe yer verilmiş olacak.
Ben bu habere sevindim çünkü yaz aylarında Nişantaşı'nda gezmeyi ve alışveriş yapmayı çok severim. Sadece Akmerkez mağazası'nda olan pek çok marka artık bu mağazada da olacak.
Ben bu öğlen haberi alır almaz koştum tabee çünkü zaten Sevil indirimi bitmeden kafamdaki bir iki parfümü almak vardı. Nihayet çoook istediğim Flowerbomb'ıma kavuştum yupiiiiiii. Kış aylarındaki diğer gözdem Alien'ı da unutmadım tabii. Bir de Marc jacobs by Marc Jacobs alırken satıcı kızın ısrarıyla ve Thierry Mugler parfümlerine olan zaafımın gazıyla Angel İnnocent aldım. Açıkçası kokuyu hiç bilmiyorum kullandıkça yorumlarım. Evi yakın olan Nişantaşı mağazasını gezsin ve tüm ürünlerdeki %33'lük indirimi kaçırmasın. Flowerbomb 100ml her yerde 279 TL ike 186 tl'ye geldi. Benden söylemesiiiiii

4 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

bak ben bu yuzden bu ındırımı gormemezlıkten gelıyordum!!! benı yoldan cıkarmayın :)

kac gundur beynımın bır kosesınde %33 ampulu yanmakta zaten :))

flowerbomb feci ıyı fıyata gelmıs şeker yaaa!

eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmeyin!

Unknown dedi ki...

ooo cok iyi bi fiyata gelmis canım guzel gunlerde kullan...
flower bomb tam bir esmer kokusudur, su anda Vera Wang Princess aldıgım icin Flower Bomb ı listemde tutmakla kalıyorum, sen benim yerime de sık :)

C-belll dedi ki...

teşekkür eedrim kızlar. valla ben de çok sevdim flowerbomb'u. aslında EDP aldım yani tam kışlık ama ben hemencecik sıkındım bu sabah:)

Stil Direktoru dedi ki...

Sibelcim sıra sana geldi diye mail attım temanı yapacağım da dön bana başlayalım ok.sevgiler