29 Mayıs 2009 Cuma

Yeni Takı Tasarımlarım

Takı tasarımı yapmayalı ve burada paylaşmayalı uzun zaman oldu. Haftasonu hastalanmam bayağı bir işe yaradı. Çünkü 40 derece ateşle bile evde oturamayan ben oturdum ve her bir şeyi yaptım, bitirdim. Oldukça verimli geçen bu boş zamanın son ürünleri bu takılar oldu.

























Takı yapmayı, boncuklarla uğraşmayı çok seviyorum. Rengarenk boncukları önüme aldığımda saatlerce su içmek bile gelmiyor aklıma terapi gibi:)Çok fazla yapmak istediği şey var ama onları yapacak vaktim yok:( artık böyle arada sırada bir şeyler yaparak kendimi tatmin etmeye çalışıyorum. Ben her birini ayrı ayrı sevdim bakalım sizler de beğenecek misiniz:)

12 yorum:

Ayshecan dedi ki...

bayıldıım harika olmuş,biliyorum çok vaktin yok ama bence bu işe daha fazla vakit harcamalısın...ellerine sağlık arkadaşım...

ebvatathemua dedi ki...

Canım hepsi birbirinden güzel ve çok farklı olmuş.Ellerine sağlık.
PS:Bu akşam ben de Narslandım hehehüü:))

Adsız dedi ki...

mükemmel takılar bunlar nasıl imrendim anlatamam.keşke takı malzemelerine ulaşabileceğim bir şehirde olsaydım.blogunu bayadır takip ediyodum yorum yapmak bu zamana denk geldi hepsine güzel günlerde kullanın:)

caramel macchiato dedi ki...

ay yok hepsi birbirinden güzel olmuş cbelll :)) karar veremedim eheuehehh eline sağlık canım yaa ne kadar güzeller...

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim:)aslında en büyük hayalim kendi atölyemi kurmak ama bu işten para kazanmak ve marka olmak çok zor. keşke böyle bir şansım olsaydı:)

JustMakeup dedi ki...

Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm!
Bir de hani şu son fotodaki kolyenin ucundan küpe olsa harika olur, yeşil kısmı tam kulağa otursa aşağıdan zincirler sallansa.. ;)

Barbygirl_here dedi ki...

Eline saglik...
Aytasi adini verdigini begendim ben, altindaki de degisik olmus ama...

C-belll dedi ki...

:)güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim:)
bak hiç kolyelerin küpelerini yapmıyorum ama bu benim küpe sevmememden kaynaklarınıyor ama fikir çok iyi kesinlikle deneyeceğim:)

Butikpartim dedi ki...

Takılar harika,ellerinize sağlık.Bir süre önce ben de yapıyordum,şu an başka birşeylere el amaya başladım.Ama gerçekten terapi gibi geliyor.Küpe fikrine ben de katılıyorum:)Sevgiler..

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim mosquito:) ben de tavsiyelerinizi dinleyip takılarıma küpeler de yapacağım

gulnihal kalfa dedi ki...

Harika takılar bazılarını hele çok beğendim, birde elbiseniz çok güzel olmuş, maşallah bol marifet var heralde :) Güle güle kullanın.

C-belll dedi ki...

gn hanım çok teşekkür ederim:)