12 Ocak 2010 Salı

MAC Holiday 2009 Fun in The Sun Mineralize Kit


Geçen ay Holiday 2009 koleksiyonuna ait o kadar alışveriş yamıştım ki bu parçaya bakıp bakıp almayınce içime oturmuştu resmen:) Akmerkez'in sevgili MUA'sı Banu, benim bu seti beğendiğimi görünce fikrimi değiştirip alırım diye bir tane ayırmıştı. Ne iyi etmiş canım Banu:)

Geçen hafta bu sete kavuştuğumda iyi ki de almışım dedim içimden. Bir kere içindeki Nuance Mineralize allık çok zamandır istediğim L.E. bir üründü ve bu sette olması süper bişiy oldu:)
Play on Plum Mineraliza farın renkleri de benim gibi gold, kahve, müdrüm sevenler için süper bir ikili. Ben ömrümde ilk defa far bitirdim ey ahali...O da nu mineralize dou farlardan Family Silver idi. Ne yazık ki bu line da olan ürünler de sık sık değişiyormuş ve bir daha da Family Silver'a rastlayamamıştım ya neyse...:)
Bu setteki sevmediğim tek şey Shimpagne MSF oldu:( evet ben şııltı kadınıym. Her şeyim ışıl ışılş olsun, parlasın dursun derim ama shimpagne pek bir ışıltılı ve gece hayatı olmayan biri için gündüz kullanımında oldukça ağır geldi bu ürün. Eminim tüm MSF'ler gibi bunun da seveni çoktur ama ne bileyim sevemedim ben işte ı-ıhhh








Fırça ise süper bir şey. Normalde de boyutu bu kadarcıkmış ama üzerinde neden SE yazdığını9 çözemedim ben. Bilen biri beni aydınlatabilir mi? SE falan farketmez zaten performansı muhteşem. Ben transparan pudra uygularken kullanıyorum şimdilik.

5 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

bayildimmmmmmmm harikaaymi$ gülee güle kullannn

be dedi ki...

fircadaki se kolesksiyon oldugunu belirtiyor sanirim

be dedi ki...

fircadaki se kolesksiyon oldugunu belirtiyor sanirim

too_faced_leopar_buket dedi ki...

aslında kabuki fırça 182 digil mi zaten???? art se olmayan kabukiden daha ufak bişidi bu setin içindeki..ben magazada yan yana geitrip karşılaştırmıştım çünkü oradan biliyorum

C-belll dedi ki...

çok teşekkür ederim bayanlar. anladığım kadarıyla bu normalde de küçük ama setin içindeki normalinden de küçük...neyse artık en azından oldukça kaliteli de beni pişman etmedi aldığıma :)