6 Mayıs 2009 Çarşamba

Ah NARS öldürüyorsun beniiiiiii

Sevgili Caramelcim haber vermese kaçıracaktım caaanıımm %50 NARS indirimini. Oy oy oy daha haberi alır almaz attım kendimi Harvey'e çıkabilene aşkolsun:)
Fotoları akşam koyacaktım ama işlerim feci yoğun bu aralar eve kendimi zor atıyorum ve olduğum yerde sızıyorum desem yeridir.
Beni tanıyan tam bir NARS manyağı olduğumu bilir. Ben paraları saçıyorum Françoise Nars amcam kazandığı paralarla Bali'de o muhteşem evinde tatil yapıyor,bir de yetmiyormuş gibi harika koleksiyonlar çıkarıp beni deli ediyorrrrrr
Bu sefer çok bişiy almayacağım die gittim ama yine çoookkk şey alarak çıktım. Eve hırsız girse sadece NARS'larımı alsa ihya olur valla:P



NARS'ın cilt bakım ürünleriyle ilk %30'luk indirimiyle tanışmıştım ve temizleme ürünlerinin harika olduğunu söylemiştim. Özellikle Balancing Foam Cleanser; benim gibi yüzünü foşur foşur yıkamadan temizlendiğine alnanmayanlar için süper bir ürün. 125 ml ancak çok az kullanıldığından uzun süre gidiyor. Gidin alın ne dediğimi anlayacaksınız:)

Diğer iki ürünle ilk defa tanışıyorum henüz denemedim Birisi MAd Musk. Bildiğimiz kil maskesi. Diğeri ise Hyrating Gel. Nem maskesi ancak günlük nemlendirici olartak da kullanılabiliyormuş. Henüz açmaya kıyamadığım ve elimdeki ürünlerin bitmesini bekleyeceğim için yorum yapamıyorum ama eminim iyidir ne de olsa NARS abicimmmmmmm



Bu sene makyaj malzemesi olayını NARS indirimleriyle abartım farkındayım ama en azından sevdiğim ve günvendiğim bir markaya ait bayağı bir birikimimi oldu beni tek teselli eden şey de bu.
Efenim resimdekilere gelince uzun zamandır istediğim tamamen el yapımı olan ünlü fırçası Yochito Kabuki No:27 pudra fırçası. oldukça yumuşak ve ürünü tutma özelliğine bayıldım.



Yine çok merak ettiğim Foundation Powder'larından St. Tropez rengini aldım ben. Hem ıslak hem de kuru kullanılabiliyor ve yüzde ağırlık hissi vermiyor. Elimdeki Clinique Almost Powder Spf 15 ve Diorskin Forewer Compact Powder Spf 20 ile karşılaştırısam ıslak kullanımda performansı daha iyi ( Clinique ıslak kullanılmıyor zaten yanlış anlaşılma olmasın) ama kuru kullanımda diğerleri ile aynı kapatıcılığa sahip.


Diğer üç tane duo eyeshadow ise tamamen elimde renk olsun diye aldığım, daha önce hep başka alternatiflere yönelip bıraktığım renkler.
Sol baştaki Bohemian Gold. Özellikle sağ taraftaki koyu yanar döner somon rengini görmenizi ve mutlaka denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Neden daha önce hiç dikkatimi çekmemiş anlamadım.



Ortada duran 2008 Sonbahar koleksiyonunda çıkan ve pek çok fanı olan jolie poupee. Menekşe Mavisi ise ultra parlak mordan oluşuyor. Özellikle moruna hayran kaldım.


Sağ baştaki ise benim renk seçiminde olayı aştığımın kanıtıdır. South Pasific! Geçen seneye kadar hep altın-bronz-toprak tonlarını seçen ben bu sene manyak bir renk cümbüşü haline getirdim makyajımı:) valla süper oldu kendimi model gibi hissediyorum her sabah:)


Rsimdeki son şirin şey ise Annick Goutal'ın Petite Cherie'si. İçeriğinde Armut ve Gül var. İlginç değil mi? ben ilk duıyduğumda ne alak demiştim ama ortaya güzel ve değişik bir koku çıkmış. 25ml 65 TL'den 32TL'ye düşünce denemek istedim.



Bu fotoda ise İki adet tekli far görünüyor. Bol altın ışıltılı Voyage diğeri ise altına baz olması için aldığım Penelope Cream Eyeshadow. Işıltı severler Voyage'a bayılacaktır. Elbette piyasada bu rengin pek çok alternatifi vardır ama almışken sevdiğim markadan olması benim için ikincil bir tercih nedeni oldu.





Lipstickler ise kırmızı; Flamenco ve Pembe Niagara. Niagara'yı özellikle sevdim coral-pembe arası harika bir renk. İkisinin de yapıları sheer.


Gloss'un adı Pillow Talk. Koyu pembe. NARS'ın Schiap rengi ojesiyle ve MAC'in Hello Kitty serisindeki Tippy rengi allıkla beraber kullanmak için aldım ve bugün hepsini sürdüm sürüştürdüm uyum mükemmel:) Kalem ise Velvet Matte Lip Pencil. Rengi Koyu kiremit gibi çıkmış fotoda ama MAC'in ünlü Debonnet (v adı böyleydi sanırım) rengi Lipstick'ine benziyor diye aldım. Kahve-kırmızı arası bir renk. Fiyatı %50 ile oldukça uyguna gelince MAC yerine NARS'tan almak avantajlı oldu.



Bu son parça ise ( Ay açık arttırma ile satılan tarihi eser sunumu gibi oldu ehuehueheueue) aldığım en güzel şey diyebilirim. Nette tesadüfen görüp keşfettiğim bir renk Mustiqe rengi multiple. Rengi bir acayip yanar döner şeftali gibi ama bazen pembe gibi de duruyor. Elimde çekmeye çalıştım ama foto bir türlü düzgün çıkmadı:( Farklı bir multiple arayışınız varsa veya bu multiple'lardan bir tane bile olsun alıp denemek istiyorum derseniz; en çok bilinen Coppacabana veya Orgasm'a harika bir alternatif olur bakın derim.

Oy Oy OY bayağı uzatmışım yahu:) Bir de fiyatlarını yazmak istiyorum ki almak isteyen arkadaşlarıma fikir olsun.

Eyeshadow duo 68TL indirimle 34 TL
Foundation Powder 100TL indirimle 50TL
Yachiyo Kabuki 128TL indirimle 64TL
Annick Goutal Petite Cherie 25ml 65 TL indirimle 32 TL
Balancing Foam Cleanser 72TL indirimle 36TL
Mad Musk 99TL indirimle 49TL
Hydrating Gel 167TL indirimle 83TL
Lipstick 50 TL indirimle 25 TL
Single Eyeshadow (krem ya da y-toz farketmiyor) 46 TL indirimle 23TL
Gloss 50TL indirimle 25TL
Velvet Matte Lip pencil 48TL indirimle 24TL
Multiple 81 TL indirimle 40TL

Fiyatlardan da anlaşılacağı üzere ay sonuna kadar sürecek indirim ile Drugstore markalarından bile ucuza NARS'tan ürün almak mümkün. Benden bu kadarrrrr. Aaaaaaaa reklam gibi oldu yahuuu

36 yorum:

Adsız dedi ki...

siboşum güle güle sür sürüştür.ben de indirimden yararlanıp bir orgasmla nars dunyasına adım atıyım en iyisi artık:)

Müge Hestbaek dedi ki...

Yani biri bir gün "ne narsistsin..." dese, "evet öyleyim" demekten hiç çekinmeyin... Ne aşk bu böyle...

Shopaholic dedi ki...

Şaka mı buuuu!!! Gözlerim yuvalarından fırladı walla C-bellcim! Hepsini güle güle kullan ayrım yapamiiciim tam benlik renkler almışsın :)
Yalnız ne indirimiymiş bu böyle %50?? Eski %30luk indirim ellerindeki ürünler bitsin diyeydi, bunu niye yapmışlar merak ettim.. Ama ne olursa olsun, bu sefer kaçırmayacağım, bekle beni Nars!! ;)

Stil Direktoru dedi ki...

C-Bell selam şu an elimde Özge'nin teması var ama sonra sıra sana geliyor.

Benim profilimde mailim var bana detyaları yazarsan ne tarz birşey istediğini seninkine de başlayacağım. sevgiler

Adsız dedi ki...

Peki İstanbulda nerelerde geçerli bu ürün

Adsız dedi ki...

Pardon ürün deil indirim olacaktı :)

caramel macchiato dedi ki...

canım benımmm cok sevındım yardımcı olabıldıysemm :) ne de guzel şeyler almışsın bayıldım bayıldım hepsıne!!!

öncelıkle mud mask secımı super, bi dee ben de nıagaramı cok sevıyorummmm... balancıng foam cleanser almıstım ben de gecen gun, sen ıyı dedıgıne gore ıcım rahatladı :))

mustıque multıple benım de aklımdaydı ama 2 tane daha multıple var evde, bıtırmezsem bozulurlar malum krem :))

aldıgın 3 duo far muhtesem zaten :) teklı farlar da cabası :))

pıllow talk bende de var, cok tatlı yaaa...

ay ellerıne saglık canım benım, ne guzel şeyler seçmıssın :))

caramel macchiato dedi ki...

laguna bronzer kalmamıs mıydı bıtanem ?? bak o muhtesemdır, ustune tanımıyorum!!!

C-belll dedi ki...

Ah kızlar beğenmenize çok ama çok sevindim:)
Ben NARS'larımı ve NARS markasını çok seviyorum. evet bir NARS'istim:))
İndirim Sadece İstanbul Harvey Nichols mağazasında ay sonuna kadar geçerli bunun sebebi ise Harvey'in Unitim'den Demsa grubuna geçmesiyle eldekşi stokların eritilmek istenmesi. Haliyle yeni ürün gelmiyor ve eldekiler bitiyor. Maalesef allıklarda seçenek oldukça azxalmış far, gloss, fondoten ve pudralarda seçenekler hala yeterince var:)Özellikle multiple'lardan mutlaka birer tane dinin derim. Mubicim Orgasm'ın gloss'u hariç hiç bir ürünü yok (multiple var mıydı hatırlamıyorum)
Sevgili Stil Direktörü ilgin için buradan da çok teşekkür ederim mail ile ayrıntıları gönderdim.
Shopaholic'ciğim hemen gitmelisin çünkü iki gün üstü üste gittim ve stand başında en az üç dört bayan ürün seçiyor ve haliyle stok yapıyor millet:) en azından bu sefer rated duo'yu kaçırmazsın tatlım.
Caramelcim canım benim kulaklarını bol bol çınlattık Burcu ile:) ürün ikizi olduk diyebilriim artık hemen hemen tüm ürünlerim var sende:) Laguna Bronzer indirimden önce de yoktu Kissandmakeup'ta da yok artık Burcu'ya yüzsüzlük edip bana tester ayarla dedim:)bak bu arada ben de 2'li olarak tam 4 multple var ama Mustique bir başka tatlım ya..bence mutlaka almalısın

Glam dedi ki...

cbellcim bu yazınla resmen krizz geçirmiş durumdayım. Allah aşkına bi durr, bize bişe kaldı mı yaaa... ühühüüh :D :D
Haftasonu kesinlikle Harvey'deyim, kalanları da ben alıcam kimse gitmesin :D
Şaka şakaaa, kredi kartımın kesim tarihini beklemem lazım, anca bi sonraki hafta gidebilirimmm... neyseki bu indirim ay sonuna kadarmış, işte buna çoook sevindim.
ikili farlarını denemek istiyorum, şahane görünüyorlar.
Tatlım güle güle kullan, darısı başıma ve tüm isteyenlere :))
MjXx

Ayshecan dedi ki...

hepsini güle güle kullan canım çok öptüm..sevgiler

ebvatathemua dedi ki...

cbellcim,güle güle kullan canım yeni NARS bebeklerini,hepsi birbirinden harika valla :)))

Unknown dedi ki...

inanmıyorummmmmmmmmmm muhtesemmmmmmmmmmmm supersinnnnnnnnnnnnn!!!
ellerine saglık gule gule kullan :))

Adsız dedi ki...

bunların hepsi cok güzel. iyi günlerde kullanmanız nasip olur insallah. ama bir seyler sormak istiyorum. sabrina lip balm var mıydı ? Allıklarda seçenekler azalmış sanırım ama sin ve luster blush var mıydı ? bir de albatros sorucam ama cok sordum mazur görün :D

C-belll dedi ki...

çok çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlarım. daha da güselleri sizlerin olsun inşallah:)
Glamcim valla hala aklımda bir iki cilt bakım ürünü ile makyaj ürünü var onları da telefonla ayırttım ek kartıomın hesap kesim tarihi bekliyorum yoksam bu ay kociş beni boğacak:P
canım sabrinayı önceden aldığım için bu sefer var mıydı yok muydu hatırlamıyorum ama albatros, ve luster vardı allıklardan.sin sanırım kalmamıştı ama yanlış hatırlıyor olabilirim. İstediğiniz kadar soru sorabilirsin seve seve yardımcım olurum bilgim dahilinde:)
ha bu arada laura mercier indirimnden de iki adet mozaik allıklardan ayırttım golden bronze ile peach. kesinlikle mozaik allıkları kalçırmayın derim kızlar ışıltıları harika!

caramel macchiato dedi ki...

benim kocişşşş beni boğdu bile :S ahahhahaha bir sonrakı emre kadar 3 ay kredı kartı kullanmam yasaklandı... anneler gunu hedıyelerı, harvey ındırım, sevıl ındırım derken cok fecı harcamısım :(

caramel macchiato dedi ki...

bu arada ya cbellcım senın sayfanda emaıl adresı yok, ulaşamadım sana. sen benım blogda verdıgım gmaıl adresıne msn adresını ve cep telefonunu yazsana canımcım. ben de sana yazayım da bundan sonrakı olaylarda anında haberleşebılelım :) muckk

C-belll dedi ki...

Gönderdim bile Caramelcim ama bu arada hatırlatman iyi oldu mail adresimi de eklemiş oldum bloğuma:)

JustMakeup dedi ki...

Amanınn!! Canım hepsini güle güle kullan, bayıldım!! Ama biz artık uygulama fotosu da bekliyoruz senden!

Fırça beni hakikaten bitirdi:(

He bu arada evinize hırsız girer ve sadece NARSları götürürse bil ki o benim!!;)

C-belll dedi ki...

Ya sorma cnm ya çok istiyorum ama bir türlü makyaj uygulamasında net foto çekemiyorum:( yoksam çok uğraşıyorum ama nafile sanırım evdeki ışık yeterli gelmiyor sabahları.
valla kapıya demir koruma taktırdım iki gün önce sırf NARS'larımı korumak için ehueheueueheeueheu

Özge dedi ki...

Merhaba,
Verdiğiniz indirim haberine çok sevindim; çünkü ben de NARS'ı çok seviyorum. Ben gidene kadar bir şeyler kalırsa, listem kabarık;)
Tavsiyelerinizi soracağım gitmeden evvel; mesela multiple kesin istiyorum, South Beach istiyordum; ama sizin aldığınız da güzel, hangisini önerirsiniz?(Esmerim)
Bu arada o kabuki beni benden aldı:(

Adsız dedi ki...

bende pazar sabahı oradayım :D sabrina kaldıysa alırım artık =) sin yerine alternatif gösterebileceginiz bir renk var mıdır? gerci orda denemek lazım ama genede kafamda kesinlestirmek istiyorum. iki tane allık almak istiyorum. biri hafif pembe-yada seftaliye benzer olsun digeride nude tonlarda olsunn. tabi ellerinde ne kaldıysa onlardan secim yapıcam. ayrıca albatrosu kesinlikle tavsiye eden var mı? (gene cok sordumm mazur görün :D )

nico dedi ki...

hiç krem allık kalmış mıydı gittiğinde? bir de canım sende night life serisinin farları var mı bende mavi olan var ama ne yaparsam yapıyım asla ambalajındaki gibi durmuyor gözümde resmen bildiğimiz siyah far sürünce.acaba sadece mavisi mi öyle yoksa diğerleride mi ?

C-belll dedi ki...

Özgecim; Multiple'ların hangisini alırsan bence memnun kalırsın. Esmersen Mustique yerine orgasm ya da riviera tercih edebilrisin. sadece ışıltı istersen coppacabana veya maldives ( ki coppacabana'ya göre ışıltısı daha güzel bence) tercih edebilirsin.
Adsızcım ( :) komik oldu hitap şekli ama olsun artık::P ) Sin'in yerine hafif yanık pembe renk başka bilmiyorum nars'ta ama pembe tonlarında varsa kesinlikle mata hari'ye bak derim. kabında çok pembe dursa da yüzde kesinlikle çok doğal duruyor. nude tonlarda ise sertao favorim. ben de yok luster'a çok benzediği için almamıştım ama sertao daha doğal ve hafif bronz bir allık tenin beyazsa tek tercihin olsun derim ben:)
nico'cum; Krem allıklar bayağı bir var. eğer alacaksan gel de nuit ( sanırım böyle yalıyordu) adında yanar döner tatlı bir renk var onu ya da penny lane al derim. en çok satılanlar arasında bu ikisi varmış. aslında cactus flower de var ama o kalmadığı için tavsiye edemiyorum canım. Night serisinden daha önce de renkleri ve simleri konusunsa sıkıntı yaşandığını bildiğim için sadece night clubbing aldım ben. Onu da eyeliner gibi kullanıyorum ve çok memnunum. yalnız night serisinin altına mutlaka krem farlardan kullanmak gerekiyormuş far bazı yetersiz kalıyormuş satıcı kız öyle demişti. bir de öyle dene istersen.
sevgiler

C-belll dedi ki...

adsızcım albatros'u önerimim toz olduğu için kullanımı kolay ama ıslak görüntü istersen kesinlikle maldives veya coppacabana multiple al canım. onların kullanım alanları daha geniş ve krem oldukları için ciltte daha homojen duruyor.

Özge dedi ki...

Teşekkür ederim canım, söylediklerini yazdım;)
Öpüyorummmmm.

Adsız dedi ki...

adsızcım :D cok begendim blogumun adını boyle mi yapsam :P bu arada bu indirim nerelerde gecerli diye soru soran adsız ben degildim.(biran önce kendime blog olusturmalıyım :) cok beyaz tenli degilim ama luster daha hos gelmisti bana. artık yarın bakıcam hangisi daha güzel. umarım karasızlıgım yüzünden fenalık getirtmem insanlara :D bir de albatrosa takıldım. biran önce sabah olsun :P yardımlarınız icin cok tesekkür ederim.

C-belll dedi ki...

Rica ederim Adsızcım:)Sevgilerrrr

Adsız dedi ki...

ama ben gittim gördüm aldım daha kullanmaya kıyamadım ve bgn glam's world'un blogunda sin allıgın kalmıs oldgnu ögrendim..:(:( sormamıstım testerını görmedim diye. en kısa zamanda almam lzm yoksa rahat edemicem :D

C-belll dedi ki...

Adsızcım tester'ı olmayan ama dolaplarda olan pek çok ürün var. Bu konuda ben de Fez farda yaşamıştım sorun hatta çook uzun zaman yok sandığım için %30'luk indirimde diil de %50'lik indirimde almak nasip olmuştu şans işte:)
319 11 55 numaraları buradan arayarak ellerinde varsa ayırttırırsın cnm.

K dedi ki...

Güle güle kullan canım öncelikle Jolie Poupee ve Multiple çok güzel görünüyor.

Off fiyatlara bakkk. Nars'ı hiçbir internet sitesinde bu kadar indirimli bulamazsınız neden bu indirimler hep İstanbulda neden nedennn canım duolardan istiyooo...

Ayrıca velvet matte dudak kalemlerini önerebilirim ruj olarak çok güzeller... Tabi rujlar da özellikle nude tonları çok başarılı Narsın. Son olarak yurtdışında 38 dolara ((57 ytl civarı)) satılan multipleların 40 ytl olması da şaka gibi.

C-belll dedi ki...

Valla bu indiirm sayesinde tüm istediğim NARS ürünlerime kavuşmuş oldummmmmm

Adsız dedi ki...

nars kabuki fırçasını yüzüme sürdüm sertligini tespit etmek için ,yarım saat geçti yanaklarımda kabarmalar ve kızarıklar meydana geldi aradan 7 saat geçmesine rağmen daha çok çoğaldı. yüzümdede hiç makyaj yoktu ve hiç bir ürün denemedim .zaten iyikide hoşuma gitmedi almadım kılları sert geldi.yüzümde çıkan kızarıklara bir anlam veremedim.eminim o fırçadan oldu.narsın cilt bakım serisini aldım % 50 indirimden

C-belll dedi ki...

Tatlım bahsettiğin fırça benim aldığımdan mıydı? çünkü benim fırçam inanılmaz yumuşak ben çokm çok memnun kaldım

Adsız dedi ki...

minik kabuki fırçaydı seninkinden değildi.kılları çok sertti belkide bana alerji yaptı

C-belll dedi ki...

anladım canım artisan kabuki'ydi o zaman