24 Şubat 2009 Salı

Confessions of a Shopaholic - II

Evetttttt nihayet dün akşam itibariyle uzun zamandır merak ettiğim filmi izledim. Gerçekten kitabını okuyup da filmini beğendiğim ender filmlerden biri oldu.

Isla Fisher'ın komik, neşeli tavırları harika mimikleri, kullanılan kostümler ve aksesuarlar sayesinde hem kitapta anlatılan atmosfer gerçekleştirilmiş hem de film eğlenceli ve komik bir hal almış.
Kadınların istediklerini elde etmedeki üstün çabaları ve hırsını bir kez daha izleyecek ve abartılmış da olsa filmin pek çok alışveriş sahnesinde zaman zaman kendinizi bulacaksınız.
Aslında çıkarılması gereken sonuç: "Asla ihtiyacından fazlasını alma ve asla sorunlarını yalanlar ile çözme" olsa da filmin kahramanı sonucu bile kendini lehine çevirecek ve çevresini kendine bağlayacak kadar ( ki bu sadece filmlerde olur :=) ) şanslı.
Çok fazla ağır olmasın, çerez niyetine eğlendirecek sevimli, şirin bir film izleyeyim diyorsanız bu aralar tercihiniz bu film olsun ha bir de yanınızda sevgiliniz veya eşiniz olsun ki filmden sonra "çok alışveriş yapıyorsun kimse senin kadar çok alışveriş yapmaz" diyemesin :=)


P.S. O yeşil fulardan istiyorummmmmmmmmmmm

2 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

ay gidemedim hala, kuduruyorum :)

MM. dedi ki...

120 dolara aldı ama:S