5 Şubat 2009 Perşembe

NARS Tutkum

Piyasada pek çok Kozmetik firması arasından uzun süredir ilgi duyduğum ve aldığım her ürününden çok memnun kaldığım bir marka NARS.

Renk skalası geniş ve piyasada bulunmayan pek çok ara rengi bu markada bulmanız mümkün. Ürünlerin kalıcılıkları ve yapıları çok güzel. Elimde pek çok ürünü olmasına rağmen ve hiç ihtiyacım olmamasına rağmen kendime bahaneler uydurup NARS standının başında buluyorum çoğu kez kendimi:) Türkiye'de Sephora ve Harvey Nichols'de satılmakla beraber Yurt dışından
http://www.kissandmakeupny.com/ dan alınabilir.
Elimdeki ürünlerini en kısa sürede fotoğraflarıyla paylaşacağım ancak şu aralar çok istediğim bir iki ürünü var. Dolce Vita Allık ve Dolce Vita Lipsitck ile Yurt dışında çıkan bahar serisinin ikili allığını ve ikili farını istiyorum.





Eğer NARS'la henüz tanışmadıysanız geniş renk skalası içinden kendinize uygun olan bir allığı seçip denemek harika bir başlangıç olacaktır.

6 yorum:

caramel macchiato dedi ki...

ahh ahh narssss... kıyymetlimisssss :)

allıklarından vazgeçemiyorum, bolca aldım sanırım :)
rujlarına bayılıyorum ama 50 lira vermek çok koyacağı için hep erteliyorum!

C-belll dedi ki...

Kesinlikla bağımlısı olunacak kadar kaliteli ürünleri var caramelcim. allıklarının hepsine sahip olmayı isterdim ama sonu yok tabii ki. keşke biraz daha ucuz olsaydı keşke...

Glam dedi ki...

yaşasın kissandmakeup :))) benim gözüm sadece allıklarında, i wanT'em ALL !!! kikiki :D
sibelcim Nars koleksiyonunu da görmek isTerizz :)

psikolojik danışman dedi ki...

o far ne harika canım ya pırıltılı pırıltılı off dayanamiycimm alıvericemm:))

petek
( ay google hesabımda psıkolojik danışman diye kayıtlıymışım oyy çömezlik zamanından kalma hesap ::))))

C-belll dedi ki...

büşracım hepsini çektim vakit bulunca hemen ekleyeceğim. Sevgiler

C-belll dedi ki...

petekcim o seri gelir gelmez nars standının başında nöbet tutucam bitmeden alabilmek için. haftalardır Dolce Vita allığını bekliyorum yok yok yok:( bu seriyi de bekleyemem bir o kadar daha:)