10 Şubat 2009 Salı

Taze Taze

İşte söz verdiğim gibi fotoğraflamayı başardığım bir kaç tasarımımı daha.

Önce bilekliklerim; bu bilekliklerin ayrı bir önemi var benim için hepsi dantel gibi tek tek minik boncukların örülmesinden oluşuyor. yapımı oldukça zahmetli ve zaman isteyen tasarımlar. benim favorim alttan ve üstten ikinci olanlar...



Bu broşları ortaköy'de sıkça satıldığı zaman görüp yapmıştım. Yapılması oldukça kolay olan bu ürünler tanesi 7,5-10 TL arasında satılıyordu. sağ tarafta bulunan keçeden yapılan broş biraz daha zahmetli olsa da her birinin yapılması 10-15 dk. fazla zamanınızı almaz.


Bir kaç kolye tasarımı daha...Önce glamciğimin bahsettiği yarışmaya katıldığım kolyem:)


ve diğerleri...




Umarım bunları da beğenirsiniz. ben tüm tasarımlarımda kristal, doğal ve yarı değerli taşlar kullanıyorum. Bu nedenle biraz maliyetli oluyor ama sonuçtan memnun kaldığımda verilen paraya da harcanan zamana da değiyor.




7 yorum:

Unknown dedi ki...

Sibelcim kursa gitmişmiydin sen? Gitmediysen helal olsun, ben yapamıyorum bunları. Bir ara sarmıştım ama sinir geliyor bana yaparken. Aslında güzel bir kafa boşaltma yöntemi.

Ortadaki siyah bileklikk favorim!!

C-belll dedi ki...

Tatlım ben takı yapmayı boncukçuları geze geze öğrendim. Daha sonra kendimi geliştirmek için kursa gittim ancak işlerim nedeniyle devam edemedim. şimdi ise yerli-yabancı dergileri alıp oradan öğrenmeye çalışyorum. kesinlikle bırakmamalısın yapmayı8 inan başlayınca çorap söküğü gibi geliyor gerisi.

Glam dedi ki...

işte yetenek bu ya, yırtınsam yapamam :))) Ellerine sağlık sibelcim. En baştaki bileklik ne kdr marjinal duruyor. Kolyelerde ise öncelikle yarışmaya katıldığın tasarımın olmak üzere hepsine BA-YIL-DIIIIIIMMM :)

C-belll dedi ki...

teşekkür ederim cnm benim:=)

tuguna dedi ki...

aww cok begendim ve de cok etkilendim ben on dakika sonra cinnet gecirip atarim elimden. keske yakinda olup arkadas olsaydik, sundan bana da yapsana bu benim olsun mu derdim her dakika sana. iyi gunlerde tak takistir:)

Adsız dedi ki...

her biri ayri bi orjinal olmus.harika yaa ellerine saglik.

C-belll dedi ki...

tugunacım,pradacım çok teşekkür ederim.tugunacım sen üzülme beğendiğin bir şey olursa vakit buldukça yaparım ben sana:)